Voor professionals die meer moeiteloosheid willen ervaren

Intake: gratis

In een 45 minuten durende intake verken ik met jou je hulpvraag, bepalen we het te doorlopen proces en ontdekken we of er een persoonlijke klik is om een samenwerking aan te gaan.

Coach- en Inspiratiegesprekken

In gesprekken van telkens 75 minuten spelen we in op de voor jou op dat moment actuele situatie. Ik stel je vragen die je jezelf waarschijnlijk niet snel zult stellen en help je een ander perspectief te ontwikkelen.

Je kunt kiezen voor losse gesprekken € 125,- per keer (excl. BTW zakelijk en incl. BTW privé) of een strippenkaart van 5 sessies van € 575,- (excl. BTW zakelijk en incl. BTW privé)

Je Drijfveren, Energiebalans en Ontwikkelpotentieel in kaart

Wil je jezelf beter kunnen duiden? Echt sturen op waar je krachten liggen en meer flow ervaren? Laten we dan jouw persoonlijk profiel opmaken waarmee je zicht krijgt op diepere lagen in jezelf. Een mooi sturingsmechanisme waarmee je minimaal 3 jaar vooruit kunt en jezelf en je (werk-)omgeving positief kunt beïnvloeden. Uitkomsten ontvang je via een persoonlijk digitaal document en via een app. Met begeleiding van twee coachgesprekken van elk 1,5 uur.

Investering v.a. € 650,- (excl. BTW zakelijk en incl. BTW privé).

Ontdekken van je Persoonlijke Missie

Wel zicht op de missie van het bedrijf waar je werkt maar geen zicht op je eigen persoonlijke missie? Laten we dat samen gaan opstellen! Een persoonlijke missie houdt je op koers en geldt als je kompas. Ervaar je tegenslag, zijn er obstakels op je pad of twijfel je over keuzes? Een persoonlijk missie leidt je altijd tot het juiste pad, schept helderheid en zorgt voor rust. In een viertal sessies van telkens 1,5 uur formuleren we jouw kernwaarden, maken we een impactanalyse, formuleren we je persoonlijke missie met daaraan leefregels en 1-jaar doelen gekoppeld. Tussendoor ontvang je daarbij huiswerk.

Investering v.a. € 795,- (excl. BTW zakelijk en incl. BTW privé).

Persoonlijk Leiderschapsprogramma

Je hebt een duidelijke veranderwens voor ogen en zoekt begeleiding hoe deze wens om te zetten naar een daadwerkelijk resultaat. In een programma van 5 sessies van elk 1,5 uur gaan we jouw wens koppelen aan een proces dat hierin ondersteunt. Het proces is gebaseerd op 1. inzicht, 2. doelen, 3. keuzes, 4. acties en 5. omgeving. Je krijgt inzichten en praktische tools aangereikt om écht stappen te maken. Tussen de sessies door is er onbeperkt de mogelijkheid tot sparren via mail of app. We sluiten de sessie af met een evaluatiegesprek.

Investering v.a. € 995,- (excl. BTW zakelijk en incl. BTW privé).

Leefstijl- en Vitaliteitstraject

Ervaar je met regelmaat energiedips? Pieker je veel en slaap je slecht? Denk je dat je leefstijl verbetering behoeft maar weet je niet waar te beginnen? Ik begeleid je in een traject van 6 thema-sessies waarin we jou als mens in jouw totaliteit benaderen. We staan achtereenvolgens stil bij 1. jouw passie, 2. je emoties, 3. positief denken, 4. je wijze van ontspanning, 5. beweging en 6. voeding. Met als resultaat een op jouw toegesneden plan om je energie op peil te houden. Tussen de sessies door ontvang je huiswerkopdrachten.

Investering v.a. € 995,- (excl. BTW zakelijk en incl. BTW privé).

Een andere optie die ik je kan bieden is een 6 weken-vitaliteitsplan met dagdagelijkse opdrachten/oefeningen/inzichten (42 in totaal). Je volgt deze op het moment wanneer het jou het best past zonder aanvullende persoonlijke begeleiding.

Investering € 395,- (excl. BTW zakelijk en incl. BTW privé).

Vertrouwen in je Burn-Out

Zit je een burn-out, wil je er zo snel mogelijk uit en terug naar je oude ritme? Dan ben je hier aan het verkeerde adres! Ik wil jou juist op een constructieve wijze laten inzien wat er is gebeurd, wil gebeuren en jou inzichten aanreiken om vertrouwen te krijgen. In een 6-tal sessies gaan we van inzicht in je huidige situatie naar uitzicht naar een nieuwe situatie. We zoeken verdieping in je gevoelswereld, staan stil bij je unieke talenten, kijken naar je omgeving en oefenen met praktische tools voor nieuw gedrag.

Investering v.a. € 995,- (excl. BTW en incl. BTW privé).

“Suze heeft mij geholpen om mijn werk leuker te maken dan het al was! Positieve energie, creativiteit en een luisterend oor zijn elementen die Suze kenmerken in haar coaching. Suze had veel tools die hielpen om jezelf beter te leren kennen en anderen beter te begrijpen, erg helpend. Een nieuwe en frisse blik op jezelf, je werk en je dagelijkse leven. Kortom, een aanrader! Dankjewel Suze.”
Leike, GastvrijheidsManager Zorg

“Suze is in staat om je een spiegel voor te houden waarin je een persoon ziet, die jij ook écht bent. Ze denkt altijd vanuit het positieve en heeft mij heel erg geholpen om juist mijn sterke punten te benutten en van daaruit stappen te zetten.”
Philip, Marketing Manager Sport

“Ik heb Suze leren kennen als een betrokken coach, met een open houding en een luisterend oor. Dankzij de professionele analyse heb ik beter inzicht gekregen in mijn sterke punten en mijn verbeterpunten, die we dan ook in verschillende individuele sessies besproken hebben. Suze ondersteunt met praktische tips, aangevuld met literatuur. Hierdoor waren er snel mogelijkheden om te oefenen en de tips in de praktijk te brengen. Ik ben gegroeid, zowel professioneel als persoonlijk, dankzij de warme begeleiding van Suze!”
Chantalle, Adviseur Gemeente

“Nog regelmatig komt Suze voorbij in mijn hoofd. Of, nou ja, hetgeen er in onze gezamenlijke sessies naar voren kwam. Op momenten dat ik baal bijvoorbeeld, als ik voor mijn gevoel niet voldoende ‘daad bij het woord’ voeg. Of wanneer ik merk dat ik afwijk van mijn doelen en plannen voor dit jaar en bijstellen nodig is, of juist niet. Want hé, dit is wat ik met mezelf had afgesproken en waar Suze getuige van was. Lees verder

En ook: als ik even twijfel over bijvoorbeeld iets als een voorstel voor een (nieuwe) klant. Kan dit wel? Zet ik hier te hoog of te laag in? Wat zou Suze zeggen? Ik kwam bij Suze terecht op een moment dat ik vastliep in de val van mijn eigen ambities en plannen enerzijds. En de middelen en mogelijkheden (als ondernemende vrouw, moeder van twee kleine kids) anderzijds. Het was niet dat ik niet meer wist wat ik wilde of dat ik twijfelde aan mijn passie. Juist niet. Alleen, hoe ging ik er nu voor zorgen dat dit wat al zo lang in mijn hoofd zat,  de dingen waar ik iets mee wil doen ook omgezet werd in concrete acties. Doortastend en Confronterend. En dat in de goede verhouding. Zo heb ik de aanpak van Suze ervaren. Met een persoonlijke, nuchtere en gewoon lekker heldere en zakelijke kijk op dingen. Precies wat ik nodig heb. Op afstand en toch dichtbij. Niet te soft, maar gewoon eerlijk en oprecht. Misschien niet altijd leuk om te horen, maar ik ging altijd weg met stof tot nadenken. Met energie om daadwerkelijk dingen meteen te veranderen, hoe klein dan ook.  Het kwam binnen, bleef hangen. En dat doet het dus nog steeds.”
Sanne (40), eigenaresse copy & content bureau Tekst & Stijl.