Missie en Visie

Mijn naam is Suze Thomma. En mijn bedrijfsnaam ook. Helder! Want de diensten die ik aanbied draaien tenslotte om het samenspel tussen jou en mij.

Mijn leven en werk kenmerken zich door thema’s als ontwikkeling, innerlijke vrijheid, zelfverantwoording en zelfliefde, verlies en rouw, vitaliteit en zelfheling, écht naar elkaar luisteren en in diepte uitwisselen.

Mijn missie is om mensen te helpen positieve beïnvloeders van zichzelf en hun omgeving te worden. Een omgeving die niet alleen snapt maar ook voelt waar jij als mens voor gaat en staat. Met als resultaat een vervullend leven met passievol werk, optimaal functioneren vanuit energie en beweging, en gelijkwaardige relaties waarin sprake is van wederzijds begrip.

Alles draait voor mij om persoonlijk leiderschap en samenwerking. Leiderschap dat hoofd en hart verbindt, zowel analytisch als intuïtief is op strategisch en persoonlijk vlak. Kortom; leiderschap dat de binnenkant en buitenkant als één geheel ziet.

Dát is wat in mijn ogen nodig is om de wereld op een nieuwe manier te zien, waarbij we in contact komen met onze eigen kern.

Mijn visie is dat we in een overgang zitten naar een nieuw tijdperk waarin we meer en meer vanuit ons hoogste goed leven, vanuit onze zielsmissie en met optimale inzet van onze eigen unieke talenten. Dat we leven in eenheid met onszelf en met elkaar. Vanuit zelfliefde en met zelfvertrouwen. Zonder oordeel. Juist het andere in anderen gaan zien. En elkaar voorbij de verschillen in de ogen durven kijken. Ik wil meehelpen deze wijze van samenleven tot stand te brengen gebaseerd op wederzijds respect, toewijding, wijsheid en liefde.