Bewustzijnsontwikkeling

Ben je klaar voor een reis naar diepere zelfkennis en spirituele groei?

Onderstaande diensten zijn speciaal ontworpen voor degenen die bereid zijn anders naar zichzelf en hun leven te kijken vanuit een energetisch perspectief.

Bewustzijn is daarbij de sleutel.

    • Problematieken zijn het begin van bewustzijn en de motor achter persoonlijke ontwikkeling.
    • Bewustzijn vormt de basis van alle emotionele, psychologische en spirituele groei.
    • Bewustzijn geeft vrijheid om jouw realiteit te creëren en keuzes te maken op jouw levenspad.

 

Algemene Reading
Wanneer je je zelfbewustzijn wilt ontwikkelen of je geestelijk of lichamelijk niet goed voelt, of inzicht wilt in iets dat je bezighoudt dan kan het zinvol zijn een reading aan te vragen. Een reading is een liefdevol middel om beter te begrijpen. Ik kijk dan naar diepere delen in je onderbewuste en lees en beschrijf je energie. Ik vertel je over de verschillende aspecten van je energiehuishouding zoals je chakra’s en wat het betekent. Het doel is meer inzicht in jezelf en je vragen te krijgen.

Duur: 60-75 minuten
Prijs: € 90,-

Foto-Reading op afstand
Via een foto voel ik de energie waardoor je via mij inzicht kunt krijgen in de persoon. Diens karakter wordt door mij beschreven, evenals alle andere informatie die bij me binnenkomt. Uit het lezen van een foto komen vaak dingen naar boven die ervoor zorgen dat puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Daardoor zul je meer compassie gaan voelen. Het is mogelijk om een foto van jezelf, van een ander of een foto van een (overleden) dierbare te laten zien.

Prijs: € 80,-

Reading huisdier
Het kan heel verhelderend zijn een reading te laten doen bij jouw hond of kat. Bij een reading stem ik af op de energie van het dier door middel van een naam en een foto. Dit is voor dieren een heel natuurlijke manier van communiceren. In dit contact ontvang ik beelden en gevoelens. Dieren kunnen aangeven waar ze moeite mee hebben, waar ze behoefte aan hebben en wat ze voelen. Tijdens de reading schrijf ik alles op wat het dier mij vertelt en geef je dat terug via e-mail. Soms kun je niet alles plaatsen maar vertrouw erop dat je de dingen begrijpt als de tijd daar klaar voor is.

Prijs: € 70,-.

Opstelling van de ziel
In deze sessie werk ik met jou vanuit een zielsopstelling. Anders dan bij een familieopstelling zullen we, voordat we in de lijnen gaan lopen van ouders, voorouders en kosmische ouders, het aardse bewustzijn achterlaten en als ziel een opstelling lopen. Dit geeft een enorme verdieping wat gevoel betreft. De ziel laat hiermee zowel z’n kwetsbaarheid als kracht zien. Diepe energetische patronen van de ziel zelf die met de problematiek te maken hebben komen naar de oppervlakte om geheeld te worden.

Wanneer een opstelling van de ziel? Als je telkens vastloopt in dezelfde thema’s of patronen, erfelijke fysieke klachten hebt als astma/eczeem, bij verslaving, terugkerende burn-outs/depressies, boosheid, angsten, onzekerheid.

Duur: 60-90 minuten
Prijs: € 100,-

Kaart-reading op vraagstelling
Orakelkaarten kunnen veel inzicht brengen in je situatie. Sta je voor een uitdaging en heb je behoefte aan duiding en richting? Ik doe een kaartlegging met jou waarin onder andere heden, verleden, de ziel en vorige leven aan bod zullen komen.

Duur: 60 minuten
Prijs: € 80,-